Οι άνθρωποι μας

 

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Datamed είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της, όπου συναντώνται επαγγελματίες με εξειδικευμένες γνώσεις, ευρύ πεδίο δεξιοτήτων και εμπειρία που καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Η άρτια κατάρτιση των ανθρώπων της Datamed επιτρέπει την επιτυχή υλοποίηση έργων εθνικής εμβέλειας και εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της

 

 

 

 

 

 

Τα στελέχη μας

Ανέστης Χριστοδουλάκης

CEO & MANAGING DIRECTOR

 

Ο Ανέστης Χριστοδουλάκης είναι διπλωματούχος της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σύμβουλος Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και την Ψυχολογία, στη Γαλλία. Στο παρελθόν, διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων, στις χώρες Lome και Λατινικής Αμερικής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΕΛ. Είναι ο ιδρυτής της Datamed, κάτοχος του 100% των μετοχών της εταιρείας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος.

Μανώλης Χριστοδουλάκης

VICE PRESIDENT INTERNATIONAL BUSINESS

 

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι διπλωματούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π., υποψήφιος Δικάκτωρας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics, στις Πολιτικές Επιστήμες και Πολιτική Οικονομία. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Datamed. Εργάζεται στην Datamed από το 2015, αρχικά ως Project Office Director και από τον Απρίλιο του 2018 ως Σύμβουλος Διοίκησης, με αντικείμενο τις διεθνείς συνεργασίες της εταιρίας και τη δραστηριότητα της εταιρίας εκτός Ελλάδας. 

Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης

MEMBER OF THE BOARD

 

Ο Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης είναι διπλωματούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (Health Economics) και στο Imperial (Investment and Wealth Management). Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Datamed και εργάστηκε στην εταιρεία από το 2015 έως τον Αύγουστο του 2018, ως Business Development Director, σε θέματα εταιρικής ανάπτυξης, στρατηγικών συνεργασιών, αναζήτησης καινοτόμων λύσεων και προώθησης της εταιρείας.

Γρηγόρης Κατσίλας

MEMBER OF THE BOARD

 

Ο Γρηγόρης Κατσίλας είναι απόφοιτος της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΘνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πληροφορική (University of East London). Ειναι μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου της Datamed και εργάστηκε στην εταιρεία από το 2011 έως και το Δεκέμβριο του 2017 ως Project Manager Ερευνητικών Έργων, Έργων Τηλεϊατρικής και των Συμβάσεων Υποστήριξης Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας. 

Αντώνης Μπιλλήρης

CHIEF ADVISOR TO THE CEO

 

Ο Αντώνης Μπιλλήρης είναι διπλωματούχος της Σχολής Ηλ/γων Μηχ/κών & Μηχ/κών Η/Υ του Ε.Μ.Π. και κάτοχος Πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Βιοϊατρική Τεχνολογία, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάζεται στην DATAMED από το 2001 και έχει διατελέσει Μελος Δ.Σ., Γενικός Διευθυντής. Από το 2019 είναι Σύμβουλος Διοίκησης. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και διοίκηση σύνθετων έργων στον τομέα της υγείας, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, στα θέματα στρατηγικής, ποιότητας, ασφάλειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Δημήτρης Κατσίρης

COO 

 

Ο Δημήτρης Κατσίρης είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Brunel,με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Συστήματα Επικοινωιών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα από το Ε.Μ.Π. και διαθέτει πιστοποίηση κατά PMP. Εργάζεται στην Datamed από το 2005 και έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση και διαχείριση σύνθετων έργων πληροφορικής υγείας στην Ελλάδα και Κύπρο. Έχει την ευθύνη του Τμήματος Υλοποίησης Έργων της εταιρείας.

Γιάννης Καμπούρης

SERVICE DELIVERY MANAGER 

 

Ο Γιάννης Καμπούρης είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Datamed από το 2006 στον τομέα υλοποίησης έργων, με πολύχρονη εμπειρία σε μεγάλης κλίμακας έργα πληροφοριακών συστημάτων νοσοκομείων (HIS, LIS, ERP, BI). Από τον Ιανουάριο του 2019, κατέχει τη θέση του Service Delivery Manager. 

Γιώργος Ντελτόρο

SENIOR MANAGER

 

Ο Γιώργος Ντελ Τόρο είναι πτυχιούχος της Επιστήμης Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Embry-Riddle της Φλόριντα και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του la-Verne της Καλιφόρνια. Έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό και διαχείριση μεγάλων και πολύπλοκων έργων Πληροφορικής σε διάφορους κλάδους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με σημαντική παρουσία στην ηλεκτρονική υγεία.

 

Αντώνης Πρεντάκης

TECHNICAL ADVISOR TO THE CEO

 

Ο Αντώνης Πρεντάκης είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος της Φυσικομαθηματικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο «Piere et Marie Curie» Paris VI, στην Επιχειρησιακή Έρευνα. Εργάζεται στην Datamed από το 2014, ως Τεχνικός Διευθυντής. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε υλοποίηση μεγάλων έργων πληροφορικής και έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος

SENIOR ACCOUNT MANAGER

 

Ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος είναι διπλωματούχος της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ. Διαθέτει 15ετή εμπειρία στην υλοποίηση και διαχείριση σύνθετων έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διαθέτει πολύχρονη εξειδικευμένη εμπειρία στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας (HIS, LIS, ERP, BI).

Χάρης Καρανίκας

RESEARCH & DEVELOPMENT MANAGER

 

Ο Δρ. Χαράλαμπος Καρανίκας είναι eHealth Data Scientist και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στο πεδίο του Temporal Text Mining από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ για δεδομένα υγείας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει διετελέσει επί σειρά ετών ειδικός σύμβουλος ηλεκτρονικής υγείας του Υπουργείου Υγείας. Συνεργάζεται με την Datamed από το 2014, σε θέματα εφαρμοσμένης έρευνας, διεθνών συνεργασιών, αναζήτησης καινοτόμων λύσεων και ανάλυσης / προδιαγραφών εφαρμογών ηλεκτρονικής υγείας.

Γιώργος Μυλιόρδος

DPO

 

Ο Γιώργος Μυλιόρδος είναι Διπλωματούχος Μηχανικός του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διαθέτει 10ετή εμπειρία έρευνας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της Πολεμικής Αεροπορίας και 20ετή εμπειρία στη διαχείριση τεχνολογικών έργων μεγάλης εμβέλειας. Έχει πιστοποιήσεις στις εφαρμογές AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop. Έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια «Διοίκηση μέσω Στόχων και Μέτρηση της Αποδοτικότητας», «Στατιστικός Έλεγχος Ποιότητας» και «Διασφάλιση Ποιότητας». Είναι έμπειρος αναλυτής / προγραμματιστής .

Δημήτρης Κουτούγερας

C.F.O.

 

Ο Δημήτριος Κουτούγερας σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οικονομική Διαχείριση. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΑΧ ACCOUNTING και οικονομικός και φορολογικός σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις. Συνεργάζεται με την Datamed από το 1999 και έχει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή.

Αγγελική Βαμβακά

ADMINISTRATIVE MANAGER

 

Η Αγγελική Βαμβακά σπούδασε Οικονομική Διαχείριση Έργων και Λογιστικά, στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Εργάζεται στη Datamed από το 1999 και είναι Υπεύθυνη των Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας, σε θέματα διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Λογιστηρίου, Προμηθειών, Σύνταξης Φακέλων Διαγωνισμών.

Χαρίκλεια Πιτσούνη

ACCOUNTING MANAGER 

 

Η Χαρίκλεια Πιτσούνη είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι κυρία μέτοχος και ιδρύτρια της εταιρείας ΤΑΧ ACCOUNTING. Από το 1999 εργάζεται στην Datamed ως Προϊσταμένη του Λογιστηρίου της εταιρείας.

Ελένη Μαραγκού

QUALITY ASSURANCE  

 

Η Ελένη Μαραγκού είναι απόφοιτη Ιδιωτικής Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Διαθέτει μακρά εμπειρία σε θέματα διοικητικής υποστήριξης, εξυπηρέτησης πελατών και Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας Πληροφοριών (ISO 9001, ISO 27001, ISO 13485, ISO 14001, OHSAS). Εργάζεται στην Datamed από το 2003 στο Τμήμα Ποιότητας.

Άγγελος Καϊάφας

SENIOR DEVELOPER

 

Ο Άγγελος Καϊάφας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Portsmouth, στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών. Διαθέτει  τριανταετή εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής και ιδιαίτερα στο χώρο της Υγείας. Συνεργάζεται με την Datamed από το 2003 ως Senior Developer σε εξειδικευμένα έργα της εταιρείας, μεταξύ των οποίων, οι εξειδικευμένες εφαρμογές για τη διαχείριση των μεταμοσχεύσεων και της αιμοδοσίας.

Γιάννης Κοράκης

SENIOR LABORATORY CONSULTANT

 

Ο Γιάννης Κοράκης είναι κάτοχος πτυχίου Επιστήμης Υπολογιστών από το Western Michigan University.Εργάζεται στην Datamed ως Senior Consulatnt και έχει την ευθύνη υλοποίηση των έργων Μηχανογράφησης Εργαστηρίων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως developer, αναλυτής και technical specialist σε μεγάλα έργα Πληροφορικής και Πληροφορικής Υγείας, ενώ υπήρξε επικεφαλής ομάδων μηχανογράφησης περισσότερων από 30 εργαστηρίων στην Ελλάδα, Κύπρο και Ασία.

Ηρακλής Γαλάνης

SENIOR HIS CONSULTANT 

 

Ο Ηρακλής Γαλάνης είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής με  εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση και υποστήριξη Πληροφοριακών Συστημάτων στην Υγεία. Εργάζεται στη Datamed από τον Ιούνιο του 2014 ως  Consultant.

Αντώνης Δαμοράκης

TECHNICAL SUPPORT MANAGER 

 

Ο Αντώνης Δαμοράκης είναι απόφοιτος της  Σιβιτανιδειου Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων,  με ειδικότητα του Ηλεκτρονικού Αυτοματισμών και Εγκαταστάσεων και των σχολών Δέλτα, με ειδικότητα Ηλεκτρονικού Ραδιοτηλεοπτικών Συστημάτων – Υπολογιστών. Εργάζεται στην Datamed από το 2001, ως  Τεχνικός, Consultant, IT Admin και Database Administrator. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση σύνθετων έργων Μηχανοράφησης Νοσοκομείων (HIS, LIS, ERP, BI).

Μανώλης Μαράκης

SENIOR ERP CONSULTANT

 

Ο Μανώλης Μαράκης είναι απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής με  ειδικότητα  Ηλεκτρονικού Αυτοματισμών και Εγκαταστάσεων.  Διαθέτει 20ετή εμπειρία στην υλοποίηση σύνθετων έργων ERP στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα και σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση ERP στην Υγεία. Εργάζεται στην Datamed από το 2012, ως  ERP Consultant.

Στάθης Αρέθας

SENIOR DEVELOPER

 

Ο Ευστάθιος Αρέθας σπούδασε προγραμματισμό στο C3L στην Στοκχόλμη και είναι πιστοποιημένος Java Developer από την Sun και  την Oracle. Από το 204 έχει εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε μεγάλο αριθμό έργων, ως developer. Εργάζεται στη Datamed από το 2014 ως Senior Developer.

Μέμη Αννίνου

SENIOR FUNCTIONAL CONSULTANT 

 

Η Μέμη Αννίνου είναι απόφοιτη του San Francisco State University (SFSU) με BSc Computer Science και ειδίκευση στον Σχεδιασμό Πληροφοριακών Συστημάτων.  Από την 30ετή εμπειρία της στην Ελλάδα και Αμερική, τα 25 έτη είναι αφιερωμένα στον σχεδιασμό και υλοποίηση Πληροφοριακών Συστημάτων Υγείας. Εργάζεται στην Datamed από το 2014 ως Consultant.

Απόστολος Παπίας 

DEVELOPER

 

Ο Απόστολος Παπίας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με  ειδικότητα  Μηχανικού Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων. Εργάζεται στη Datamed από τον Ιανουάριο του 2019 ως Developer.

 

Κατερίνα Φραγκιά

ADMINISTRATIVE ASSISTANT 

 

Η Κατερίνα Φραγκιά είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Rutgers University, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση και Oργανωσιακή Συμπεριφορά. Διαθέτει εμπειρία στη συμβουλευτική και στη διοίκηση επιχειρήσεων στον τομέα των ανθρώπινων πόρων, του event planning και στην  αξιολόγηση και διεκπεραίωση ασφαλιστικών χαρτοφυλακίων. Από το 2009 εργάζεται στην Datamed ως Γραμματέας Διοίκησης.

Νίκος Παπανικολάου

BUSINESS ANALYST 

 

Ο Νίκος Παπανικολάου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Bedfordshire στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών. Έχει προϋπηρεσία στις υπηρεσίες πληροφορικής του Τουριστικού κλάδου. Εργάζεται στη Datamed από τον Μάρτιο του 2020 ως business analyst και στο τμήμα υποστήριξης πελατών