Φαρμακευτική Πληροφόρηση & Δεδομένα

ΛΥΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - DRUG REFERENCE ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - DRUG DATA

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με την Wolters Kluwer Clinical Drug Information, παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά φαρμακευτικής τεχνολογίας, με τις κορυφαίες εφαρμογές φαρμακευτικής πληροφόρησης Lexicomp, Medi-Span και Facts & Comparisons, η Datamed προσφέρει πλέον στους πελάτες της έγκαιρες, συναφείς, διεξοδικά διασταυρωμένες και αμερόληπτες φαρμακευτικές και κλινικές πληροφορίες στις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες, χωρίς να θυσιάζει την ευκολία στη χρήση. Διαμορφώνει έτσι μια ολοκληρωμένη λύση υποστήριξης ιατρικών αποφάσεων, εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα αγορών του τομέα Υγείας και προσφέροντας πλήρεις και ευθυγραμμισμένες λύσεις φαρμακευτικών πληροφοριών και φαρμακευτικών δεδομένων.


DRUG REFERENCE

Όταν οι γιατροί έχουν ερωτήσεις σχετικά με τα στοιχεία των φαρμάκων, οι λύσεις φαρμακευτικής πληροφόρησης (Drug Reference) είναι διαθέσιμες στο χώρο περίθαλψης, παρέχοντας ταχύτερη πρόσβαση σε σαφές, περιεκτικό και συναφές φαρμακευτικό περιεχόμενο, από δοσολογίες και υποστήριξη κλινικών αποφάσεων ως συγκριτικούς πίνακες φαρμάκων, πληροφορίες λιανικής και τιμολόγησης φαρμάκων.

Οι λύσεις φαρμακευτικής πληροφόρησης περιλαμβάνουν διεξοδικά διασταυρωμένες και αμερόληπτες πληροφορίες απαλλαγμένες από την επιρροή των φαρμακευτικών εταιρειών.


Διαδικτυακά

Οι διαδικτυακές εφαρμογές περιλαμβάνουν τις παρακάτω λύσεις:

Lexicomp Online_Παρέχει σαφείς, περιεκτικές πληροφορίες στο χώρο περίθαλψης, που περιλαμβάνουν δοσολογίες, τρόπους χορήγησης, έλεγχο αλληλεπιδράσεων, προειδοποιήσεις και προφυλάξεις, φαρμακογονιδιωματική, αλλά και κλινικό περιεχόμενο, όπως κατευθυντήριες οδηγίες κλινικής πρακτικής και άλλα διαδραστικά εργαλεία. Στη λίστα του GSA (General Service Agreement)

Lexicomp Online for Community Pharmacy_Σχεδιασμένη για χρήση στο χώρο περίθαλψης από πολυάσχολους φαρμακοποιούς, το Lexicomp Online for Community Pharmacy αποτελεί μια εύχρηστη πηγή φαρμακευτικής πληροφόρησης που σας επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα απαντήσεις. Παρέχουμε πρόσβαση σε στοιχεία φαρμάκων για ενήλικες, παιδιά και ηλικιωμένους, συμπεριλαμβανομένης έγκαιρης συνταγογράφησης, πληροφοριών για ΜΗΣΥΦΑ ή φυτικά προϊόντα μέσω μιας διαισθητικής διεπαφής χρήστη, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητα και σας βοηθά να βελτιώσετε την ασφάλεια της αγωγής. Εξοικονομήστε χρόνο στους φαρμακοποιούς σας με τις διαδικτυακές παραπομπές μας και τις εφαρμογές για κινητά.

Facts & Comparisons eAnswers_Διαδραστική λύση φαρμακευτικής πληροφόρησης προσανατολισμένη σε μεγάλο βαθμό στα φαρμακεία λιανικής, γνωστή στο χώρο για τους περισσότερους από 6.000 συγκριτικούς πίνακες της. Ακόμη, παρέχει ταχεία διαδικτυακή πρόσβαση σε εκτενή φαρμακολογικά δεδομένα, ένα εργαλείο ελέγχου αλληλεπιδράσεων, λεπτομερές περιεχόμενο ανοσοποίησης και πίνακες, λεπτομερείς συνόψεις στρατηγικών αξιολόγησης και άμβλυνσης κινδύνου (REMS) και άλλα κλινικά και εμπορικά χαρακτηριστικά.

Price Rx_Το Medi-Span Price Rx αποτελεί το κορυφαίο διαδικτυακό εργαλείο ανάλυσης και πληροφόρησης τιμών φαρμάκων.

Lexicomp Online for Dentistry_Η μοναδική διαδικτυακή πηγή κλινικών και φαρμακευτικών πληροφοριών για τον οδοντιατρικό τομέα, που περιλαμβάνει συγκεκριμένες φαρμακευτικές πληροφορίες, έλεγχο αλληλεπιδράσεων φαρμάκων, διάγνωση στοματικών βλαβών, ηλεκτρονική συνταγογράφηση και πολλά άλλα.Ολοκληρωμένη Λύση - Drug References

Η στρατηγική της Datamed στοχεύει στην παροχή μιας ολοκληρωμένης, φιλικής προς τον χρήστη λύσης υποστήριξης αποφάσεων αγωγής. Μέσω του HL7 Infobutton ή άλλων συνδέσμων εντός της εφαρμογής σας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε πολύτιμες πηγές περιεχομένου φαρμακολογίας και εκπαίδευσης των ασθενών.

Η ενοποίηση βοηθάει στην βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ροής εργασιών για τους κλινικούς γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας και υποστηρίζει τις απαιτήσεις ορθολογικής χρήσης.


Εφαρμογές για κινητά

Αποκτήστε πρόσβαση μέσω κινητού στην εκτενή γνωσιακή βάση φαρμακευτικής πληροφόρησης Lexicomp και στον κατάλογο φαρμάκων του νοσοκομείου σας, με μια άδεια για ολόκληρη την ιστοσελίδα για εφαρμογές smartphone και tablet. Οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να έχουν γρήγορη και άνετη πρόσβαση στο Lexicomp καθ’οδόν και να βρίσκουν απαντήσεις στις κλινικές τους ερωτήσεις όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Το περιεχόμενο της εφαρμογής για κινητά αποθηκεύεται απευθείας στην συσκευή παρέχοντας αδιάλειπτη πρόσβαση σε φαρμακευτικές πληροφορίες ακόμη και σε περιπτώσεις που η συσκευή σας μπορεί να έχει αδύναμο ή καθόλου σήμα. Οι εφαρμογές για κινητά είναι διαθέσιμες για Android, iPhone, iPad, και συσκευές αφής iPod.DRUG DATA SOLUTIONS

Οι επαγγελματίες υγείας έχουν ανάγκη μια έξυπνη λύση υποστήριξης της λήψης αποφάσεων που συνδράμει στη βελτίωση της ασφάλειας του ασθενή, τη μείωση των λαθών κατά τη χορήγηση αγωγής και την απλούστευση της επισκόπησης της αγωγής, της επεξεργασίας αιτημάτων κλπ. Οι λύσεις φαρμακευτικών δεδομένων ενσωματώνονται απρόσκοπτα στην εφαρμογή Ηλεκτρονικών Φακέλων Υγείας (EHR) και άλλων εφαρμογών υγείας ώστε να επιτυγχάνεται ταχύς, προηγμένος έλεγχος, ανά ιδιαίτερη περίπτωση και ασθενή, καθώς και αποτελεσματική πρόσβαση σε σημαντικό περιεχόμενο σχετικά με φάρμακα και τιμολόγηση φαρμάκων.


Ενσωματωμένη Υποστήριξη Φαρμακευτικών Δεδομένων/Αποφάσεων Αγωγής

Οι λύσεις φαρμακευτικών δεδομένων παρέχουν στα συστήματα υγείας, τους προμηθευτές Ιατρικών Πληροφοριακών Συστημάτων (HIS) και Ηλεκτρονικών Φακέλων Υγείας (EMR), τους κλινικούς γιατρούς, τους φαρμακοποιούς, τους αγοραστές και τις φαρμακευτικές εταιρείες, μια ευρεία γκάμα φαρμακευτικών πληροφοριών συγκεκριμένων ανά εφαρμογή, σχεδιασμένων με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας της ροής εργασιών τους και τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών. Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε μορφή βάσεων δεδομένων επίπεδων αρχείων και σε μορφή εργαλείων διασύνδεσης προγραμματισμού διεπαφών (API), συμβάλλοντας στη μείωση της επιβάρυνσης προγραμματισμού και κατασκευής.

Τα φαρμακευτικά δεδομένα πρέπει να αφορούν τους κλινικούς γιατρούς και να τους βοηθούν και για αυτό το λόγο παρέχουμε τα μέσα ώστε να μειώσουμε τον «θόρυβο» τον ανεπιθύμητων ειδοποιήσεων που μπορεί να επιβαρύνουν τους επαγγελματίες υγείας και να διακόψουν την ροή της εργασίας τους.
 

wkh_cdi_solutions_brochure
 

quick_ref_guide